Juho Ranta-Maunus

Juho Ranta-Maunus

Omia ja coverbiisejä kattava menevä esitys metal/rock tyyliin tilaisuuteesi!

Trubaduuri Sähkökitara
Tuotanto: cover-kappaleita, omaa tuotantoa
Progressiivinen metal/rock

Hintataso: 100-400 euroa

Kaupunki: Seinäjoki, Suomi

Keikkailualue: Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Lounais-Suomi, Länsi-Suomi, Keski-Suomi, Pohjanmaa, Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, keikkailua myös muualla

Keikan hintaan sisällytetään matkakulut.

Olen seinäjokinen kitaristi Juho Ranta-Maunus, 17. 
Olen kerännyt näkyvyyttä kansainvälisesti mm. voittamalla 14-vuotiaana amerikkalaisen Guitar World -lehden "Young Guitarist Of The Year 2020" -kilpailun alle 18 vuotiaiden sarjassa omalla kappaleella "Diversity".
Tämä antoi ison alkuvauhdin uran alkuun, ja olenkin sen jälkeen tehnyt kymmenittäin soolokeikkoja ympäri Suomea mm. yrityskeikoilla ja isoissakin tapahtumissa kuten Kuninkuusraveissa 2021. Olen julkaissut musiikin suoratoistopalveluihin omia kappaleita soolona ja bändillä ja ollut mukana useissa musiikkiprojekteissa. Musiikkini on progressiivista metallia mukaansatempaavilla sähkökitaramelodioilla ja teknisillä mutta mieleenpainuvilla riffeillä.
 
Olen julkaissut 6 kappaletta sooloartistina sekä 3 kappaletta bändilläni, Code Eternalilla. Itseltä löytyy n. 1h edestä biisejä vedettäväksi, mutta tilaajan kanssa voidaan sopia erikseen minkätyyppistä settiä haetaan.
 
Keikalle voin tuoda oman äänentoiston, joka riittää arviolta max. 40hlö tapahtumaan tai vaihtoehtoisesti käyttäisin paikan PA-systeemiä.
 
Ota yhteyttä, jos tarvitset menevää metal-kitarointia esimerkiksi yritystilaisuuteen tai pikkujouluillesi!
 
 

Ota yhteyttä tähän muusikkoon >

Ota yhteyttä tähän esiintyjään ja kerro tilaisuudestasi tarkemmin!
Yhteydenotto ei ole sitova eikä tämä sivusto ota välitysmaksua mahdollisista toteutuneista keikoista.

Katso kaikki muusikot