Toimitusehdot

Yleistä
Palkkaamuusikko.fi on Kassyn (y-tunnus 1634073-9) tarjoama palvelu (jatkossa Verkkopalvelu).
Verkkopalvelu on aina avoinna, pois lukien mahdolliset tekniikasta johtuvat palvelukatkokset. Verkkopalvelu ei vastaa ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla.

Hinnat
Verkkopalvelun tuotteiden hintojen valuuttana on Euro (€) ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Asiakaspalvelu
Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse kassy@kassy.fi

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Maksun tiedoissa maksun saajana näkyy Paytrail.

Asiakastiedot
Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Verkkopalvelut ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Verkkopalvelulle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Toimitusaika
Verkkopalvelun virtuaalituotteet (PRO- ja mainostili) ovat käytettävissä heti maksun jälkeen.

Tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 7 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta. Ota ystävällisesti yhteys asiakaspalveluun, jos haluat perua tilauksen.

Rahojen palautus tapahtuu maksupalveluntarjoajan toimesta, sillä maksutavalla, jolla tilaus on maksettu.

Korttipalautuksissa summa palautuu suoraan maksukortille. Mikäli kyseessä on ulkomaalainen kortti, voi palautuksessa kuitenkin mennä hieman pidempään.

Verkkopankki: summa palautuu ilmoitetulle tilinumerolle (verkkopankki).