Toimitusehdot

Yleistä
Palkkaamuusikko.fi on Kassyn (y-tunnus 1634073-9) tarjoama palvelu (jatkossa Verkkopalvelu).
Verkkopalvelu on aina avoinna, pois lukien mahdolliset tekniikasta johtuvat palvelukatkokset. Verkkopalvelu ei vastaa ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla.

Hinnat
Verkkopalvelun tuotteiden hintojen valuuttana on Euro (€) ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Asiakaspalvelu
Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse kassy@kassy.fi

Maksaminen
Checkout -maksunvälityspalvelu toimii maksun välittäjänä asiakkaan ja Verkkopalvelun välillä. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja kauppiaasta riippuen maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla. Maksutavaksi voit myös valita laskun maksuajalla tai osamaksun. Lisätietoja: Checkout

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Lue lisää maksutavoista: Checkout maksutavat

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka toimii maksunvälittäjänä verkkokaupassa. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla, joka toimii maksunvälittäjänä verkkokaupassa. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Asiakastiedot
Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Verkkopalvelut ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Verkkopalvelulle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Toimitusaika
Verkkopalvelun virtuaalituotteet (PRO- ja mainostili) ovat käytettävissä heti maksun jälkeen.

Tilauksen peruutus
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 7 päivän kuluessa tilauksen maksamisesta. Ota ystävällisesti yhteys asiakaspalveluun, jos haluat perua tilauksen.

Rahojen palautus tapahtuu maksupalveluntarjoaja Checkoutin toimesta, sillä maksutavalla, jolla tilaus on maksettu.

Korttipalautuksissa summa palautuu suoraan maksukortille. Mikäli kyseessä on ulkomaalainen kortti, voi palautuksessa kuitenkin mennä hieman pidempään.

Verkkopankki: summa palautuu ilmoitetulle tilinumerolle (verkkopankki).

Vieritä ylös