Mainostajalle

Oletko kiinnostunut mainostamaan palvelujasi näillä sivuilla? Täällä voit tavoittaa niin juhlien järjestäjät kuin muusikotkin. Olet sitten catering-palvelun tai tilojen tarjoaja, soitinmyyjä tai laulutekniikan opettaja – täällä ilmoituksesi näkyy juuri oikealle kohderyhmälle.

Palkkaamuusikko.fi on noussut parissa vuodessa yhdeksi käytetyimpiä muusikkohakuja. Muusikoita on jo yli 170 kpl ja sivukäyntejä vuodessa yli 70 000.

Näillä sivuilla siis kohderyhmäsi voi löytää juuri sinut. Laita meille viestiä oheisella lomakkeella ja lähetämme sinulle ilmoitustarjouksen.

Mainostajalle
Olen kiinnostunut mainospaikasta
Minulla
Maximum upload size: 4MB

Mainostajalle

Täysin uusi konsepti!

Kiinnostus sivustoon oli jo kevään -19 rakennusvaiheessa suurta – tällaista palvelua todellakin on kaivattu. Ohjelmatoimistojen ja muiden välikäsien käyttäminen on nykyisessä digiajassa usein turhalta tuntuva lisäaskel. Kyselyjemme mukaan ihmiset haluavat itse miettiä, selata ja löytää haluamansa toimittajat tapahtumien toteuttamiseksi. Tämä palvelu on tehty sitä toivetta täyttämään.

Kohdista järjestäjille alueellisesti

Palveluntuottaja voi kohdistaa palvelunsa/mainoksensa sivullakävijöille mm. näiden haun tai sijainnin perusteella:

  1. Tilaisuustyyppi
    Esim. teemajuhla: valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, häät, pikkujoulut, syntymäpäivät tai yritystilaisuus jne. (loistava esim. catering-yrityksille, pitopalveluille, juhlatiloille, äänentoistopalveluille, pukuvuokraamoille, valokuvaajille jne.)
  2. Toiminta-alue

Mainos näkyy muusikkolistassa muusikoiden ohessa omana ruutunaan. Mainoksessa on “Palvelu, joka saattaa kiinnostaa sinua” -banneri ja väripohja, joka erottaa sen muusikoista. Klikkaa kuva auki, niin näet miltä mainos muusikkolistassa näyttää.

Aina ajan tasalla!

Voit editoida mainostasi joustavasti – päivitä tarjouskenttää kampanjan edetessä tai muuta yhteystietoja, vaihda kuvaa ja värityksiä milloin vaan.

Katso esimerkkimainos »

Katso mainosten hinnat ja osta oma tilasi »

Vieritä ylös