Sääntöjä ja infoa

Tilaajalle/järjestäjälle: Olet siis järjestämässä juhlaa tai muuta tilaisuutta, johon haet elävää musiikkia – onneksi olkoon, olet oikealla sivustolla. Tämä sivusto yhdistää tilaisuudenjärjestäjän ja soittajan/soittajat ilman välikäsiä. Hae ensin hakusivulla omilla rajauksillasi ja tuloksista voit kuunnella ääninäytteitä, katsoa Youtube-videoita ja ohjelmistoesimerkkejä. Palvelu on ilmainen.

Yhteydenotot eivät sido mihinkään. Yhteyttä ottaessasi kerrot tilaisuuden luonteen, sijainnin ja ajankohdan lisäksi myös tarvitsetko äänentoiston ja voit halutessasi antaa keikkaliksaehdotuksen.

Moderointi: sivuston muusikkoprofiilit ovat julkisia ja sivualustan hallinnoija pidättää oikeuden muuttaa tai poistaa asiattomaksi katsomaansa sisältöä.

Sivustolla raha ei vaihda omistajaa. Sivuston tuottaja (Lieska-Tuotanto Oy) ei ole sopijaosapuolena mahdollisissa keikkasopimuksissa eikä myöskään ota välityspalkkiota.

Muusikko tarvitsee tilin luomista varten vain toimivan sähköpostiosoitteen. Ilmaisella tilillä voidaan luoda yksi muusikkoprofiili. Tämän profiilin voi halutessaan kokonaan muuttaa tai poistaa, minkä jälkeen uuden luominen onnistuu. Maksullisella PRO-tilillä voi luoda 3 muusikkoprofiilia.

Mainostaminen: tapahtumajärjestelyihin tai musiikkiin jollain tavalla liittyvät palveluntuottajat voivat mainostaa sivustolla.

Verkkopalvelun takana on Lieska-Tuotanto Oy, joka rakastaa musiikkia, hyviä tapahtumia ja toimivaa organisointia.

Tietosuojaseloste »