Sääntöjä ja infoa

Moderointi: sivuston muusikkoprofiilit ovat julkisia ja sivualustan hallinnoija pidättää oikeuden poistaa asiattomaksi katsomansa sisällön.

Sivustolla raha ei vaihda omistajaa. Muusikoiden ilmoittamat palkkatoiveet ovat teoreettisia: muusikot voivat halutessaan todellisuudessa tarjota työnsä harrastuspohjalta ilmaiseksi ja/tai heidän mahdollisesta palkkaamisestaan ei ole tällä sivustolla tietoa. Verottajan ei siis tule ottaa hernettä nenäänsä sivustosta.

Sivuston tuottaja (Lieska-Tuotanto Oy) ei ole sopijaosapuolena mahdollisissa keikkasopimuksissa eikä myöskään ota välityspalkkiota.

Muusikko tarvitsee tilin luomista varten vain toimivan sähköpostiosoitteen. Ilmaisella tilillä voidaan luoda yksi muusikkoprofiili. Tämän profiilin voi halutessaan kokonaan muuttaa tai poistaa, minkä jälkeen uuden luominen onnistuu. Maksullisella PRO-tilillä voi luoda 3 muusikkoprofiilia.  Tietosuojaseloste »

Mainostaminen: tapahtumajärjestelyihin tai musiikkiin jollain tavalla liittyvät palveluntuottajat voivat mainostaa sivustolla.

Verkkopalvelun takana on Lieska-Tuotanto Oy, joka rakastaa musiikkia, hyviä tapahtumia ja toimivaa organisointia.