Sääntöjä ja infoa

Tilaajalle/järjestäjälle: Olet siis järjestämässä juhlaa tai muuta tilaisuutta, johon haet elävää musiikkia – onneksi olkoon, olet oikealla sivustolla! Tämä sivusto yhdistää tilaisuudenjärjestäjän ja soittajan/soittajat ilman välikäsiä. Hakusivulla voit hakea muusikoita omilla rajauksillasi ja tuloksista voit kuunnella ääninäytteitä, katsoa Youtube-videoita ja ohjelmistoesimerkkejä. Tai voit tehdä tarjouspyynnön, jolloin säästyt hakemisen vaivalta! Palvelu on täysin ilmainen.

Yhteydenotot, tarjouspyynnöt tai tarjoukset eivät sido mihinkään.

Moderointi: sivuston muusikkoprofiilit ovat julkisia ja sivualustan hallinnoija pidättää oikeuden muuttaa tai poistaa asiattomaksi katsomaansa sisältöä.

Sivusto ei ole sopijaosapuolena mahdollisissa keikkasopimuksissa eikä myöskään ota välityspalkkiota.

Muusikko tarvitsee tilin luomista varten toimivan sähköpostiosoitteen. Perustilillä (12 e/vuosi) voidaan luoda yksi muusikkoprofiili. Tämän profiilin voi halutessaan kokonaan muuttaa tai poistaa, minkä jälkeen uuden luominen onnistuu. MUUSIKKO PRO-tilillä voi luoda 2 muusikkoprofiilia.

Sivusto ei vastaa siinä mahdollisesti esiintyvien teknisten häiriöiden aiheuttamista seurauksista.

Mainostaminen: tapahtumajärjestelyihin tai musiikkiin jollain tavalla liittyvät palveluntuottajat voivat mainostaa sivustolla.

Tietosuojaseloste »