Bilebändi Paradise

Häät? Synttärit? Muut kemut? Ammattitaidolla viihdyttävä Bilebändi Paradise tarjoaa juuri teidän mieltymyste…

Yhtye Laulu, Viulu, Saksofoni
Tuotanto: cover-kappaleita
Bilemusiikki, Blues, Chacha, Disco, Fox, Funk, Humppa, Iskelmä, Jazz, Jive, Lattari, Pop, Rock, Rock 'n roll, R’n’B, Soul, Suomipop, Tango, Tanssimusiikki, Valssi

Hintataso: 1000-2000 euroa

Kaupunki: Jyväskylä, Suomi

Keikkailualue: Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Lounais-Suomi, Länsi-Suomi, Keski-Suomi, Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Ahvenanmaa, keikkailua myös muualla

Onko tiedossasi häät, firman pikkujoulut, opiskelijabileet, syntymäpäivät tai muut kemut, jotka kaipaisivat livemusiikkia? Meiltä luonnistuu niin hittien täyteinen bilemusiikki, kuin perinteinen tanssimusiikkikin. Myös soul- ja jazztunnelmointi luonnistuu.

Meillä on valmiiksi hiottu ohjelmisto, josta voimme muokata juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Otamme toivebiisit huomioon! Voimme tulla juhliisi myös pienemällä kokoonpanolla (duo tai trio). Tarvittaessa voimme sovittaa settimme vaikkapa kokonaan akustiseksi tai tehdä muita toivomianne erityisviilauksia keikkakohtaisesti.

Keikkailemme ympäri Suomen. Kaikki bändimme jäsenet ovat ammattimuusikoita ja omaavat runsaasti soitto- ja esiintymiskokemusta. Jos juhlasi ovat siis loppusilausta vailla, ota rohkeasti yhteyttä!

Kotisivuiltamme löytyy paljon materiaalia, mm. keikkavideoita ja ohjelmistoa: https://bilebandi-paradise.webnode.fi/ . Käy tsekkaamassa!

<3:llä Paradise

Meeri Sarjasto - Laulu, viulu
Iina Pöntinen - Koskettimet, laulu
Aimo Ikonen - Kitara, laulu
Marko Varonen - Basso, laulu
Pinja Viljanen - Rummut, saksofoni

Ota yhteyttä tähän muusikkoon >

Ota yhteyttä tähän esiintyjään ja kerro tilaisuudestasi tarkemmin!
Yhteydenotto ei ole sitova eikä tämä sivusto ota välitysmaksua mahdollisista toteutuneista keikoista.

Katso kaikki muusikot