CloudBerries

CloudBerries

CloudBerries-duo haluaa tehdä arjesta juhlan yhteisiä musiikillisia muistoja luomalla. Monipuolinen musiikkituotantomme perustuu pitkään kokemukseen ja päivittyy jatkuvasti. Tarjoamme myös MieliLaulu-nimikkolaulu -palvelua. Tutustu tarkemmin monipuoliseen tarjontaamme https://www.MusiikkiMieli.com. We serve our customers also in English.
Yhtye
cover-kappaleita, omaa tuotantoa

Hintataso: 400-1000 euroa
Sijainti: Koivistonkatu 12, Nokia, Suomi
Keikkailualue: Etelä-Suomi, Lounais-Suomi, Länsi-Suomi, Keski-Suomi, Etelä- ja Keski-Pohjanmaa

 

 

Kotisivut Youtube

CloudBerries on Kaarina ja Pekka Marjasen muodostama duo, jonka yhteistyö perustuu pitkään kokemukseen. Emme halua olla vain Marjasia, pieniä marjoja, vaan erityisiä ja harvinaisia Pohjoisen arvomarjoja, lakkoja. Lakka eli hilla kuvastaa ajatustamme musiikista: musikaalinen esitys kantaa hedelmää ja jättää syviä muistijälkiä, jotka parhaimmillaan vaikuttavat ihmisen elämään suotuisasti. Tähän perustuu MusiikkiMielen toiminta-ajatuksemme. Pyrimme tarjoamaan yksilöllistä musiikkia tilaajan toiveita kuunnellen. 

Erikoisuutena tarjoamme myös mahdollisuuden tilata juhlan päätähdelle oman MieliLaulu-nimikkolaulun tilaajan toiveiden mukaan, päätähteä ja juhlatilaisuutta juhlistamaan. Tämä palvelu ei sisälly normaaliin keikkaan, vaan se tulee tilata erikseen. Tarjoamme monipuolisia musiikkipalveluita vauvasta vaariin. Löydät lisätietoja ja ohjeet MusiikkiMieli-sivuiltamme.

Katso kaikki muusikot