Trubaduuri Jusephi

Trubaduuri Jusephi

Trubaduuri
cover-kappaleita, omaa tuotantoa

Hintataso: 100-400 euroa
Sijainti: Helsinki, Suomi
Keikkailualue: Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Lounais-Suomi, Länsi-Suomi, Keski-Suomi, Pohjanmaa, Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Lappi

 

Majailen Helsingissä, joten keikat PK-seudulle onnistuvat usein nopeallakin aikataululla. Liikun myös muualle Suomeen.

 

Kotisivut Instagram Linkki

ETSINNÄSSÄ VIIHDYTTÄVÄ ESIINTYJÄ SYNTTÄREILLE, HÄIHIN, VALMISTUJAISIIN, FIRMAN TAPAHTUMAAN, TUPAREIHIN, RAVINTOLAAN TAI BILEISIIN?

Olen Trubaduuri Jusephi, viihdyttävä mies & kitara modernilla tatsilla & modernilla ohjelmistolla. Buukatessasi minut tapahtumaasi esiintymään voit olla huoletta kun tiedät, että yleisö viihtyy ja pääsee nauttimaan livemusiikista osaavan ja viihdyttävän trubaduurin tulkitsemana. Repertuaariini kuuluu paljon tunnettuja (myös vähemmän tunnettuja!) kotimaisia sekä ulkomaisia pop- ja rockhittejä – niin kultaisia klassikoita kuin myös uudempaa tarjontaa eri genreistä, tilaajan ja yleisön toiveet huomioiden.

Monenlaiset tapahtumat ja keikat ovat tulleet tutuksi tähän astisella muusikon urallani. Maaperällä soitettujen hää-, syntymäpäivä-, valmistujais-, ravintola- ja ristiäiskeikkojen lisäksi olen myös esiintynyt Viking Linen risteilylaivoilla (Viking XPRS, Viking Glory, Viking Grace).

Majailen Helsingissä, joten keikat PK-seudulle onnistuvat useimmiten nopeallakin varoitusajalla. Keikkoja myös muualle Suomeen toteutan mielelläni.

Lue lisää kotisivuiltani: www.trubaduurijusephi.com

Katso kaikki muusikot