Kuukauden bändi:
(2019 marraskuu)

Bilebändi Massahurmaajia ei marraskuu masenna!

Bilebändi Massahurmaajat on ollut mukana palkkaamuusikko.fi-palvelussa alusta (keväästä 2019) lähtien ja saanut kyselyjä ja keikkoja palvelun kautta. Siksipä nämä massahurmaajat ovatkin loistava aloitus kuukauden muusikko -sarjallemme. Kysymyksiin vastasi bändin edustajana Tuomas Lehtonen.

Mitkä tunnelmat menneestä vuodesta näin vuoden vaihteen lähestyessä?

 – Oikein hyvät tunnelmat. Hommat lähteneet hyvään suuntaan ja päällimmäisenä se, että olemme saaneet ammattitason keikkamyyjän. Tavoitteita kohti mennään koko ajan pikkuhiljaa eli siihen suuntaan, että pystyisimme keikkailemaan ympäri Suomea yhä useammin ja useammin. “Hiljaa hyvä tulee” lausahdus on tässä kohtaa se sopivin.

Onko pikkujoulukeikkakalenterinne jo täynnä?

– Kivasti on täyttymässä. Eli kyllä siellä vielä jokunen päivä on vapaana.

Minkä asioiden ansiosta uskot keikkakyselyjen tulleen?

 – Yksi vaikuttavimmista tekijä tässä on meidän musiikkivideo ja toinen on tietenkin Palkkaa muusikko -sivun profiilimme, johon on saatu kerättyä napakka info ja biisilista siitä mitkä klassikot meillä on hallussa. Mielestämme jokaisen tilaajan on löydettävä toiveidensa mukainen bändi juhliinsa joten esimerkkilista biiseistä on tullut todella tarpeeseen ja näin tulee olemaan myös jatkossa. 

Mikä on bändinne parasta sesonkiaikaa, kesähäät, pikkujoulut?

Parasta sesonkiaikaa meille varmasti on kesä. Hyvät ilmat takaa hyvät bileet aina häistä syntymäpäiväjuhliin ja muihin bileisiin. 

Mitkä asiat ovat bändinne vahvuudet?

Vahvuutemme on varmasti se, että pystymme tarjoilemaan musiikkia ihan kaikille musiikin ystäville, aina raskaasta rokista räppiin ja toki kaikkea siltä väliltä. 

Mitä tuumaatte palkkaamuusikko.fi– sivun palvelusta?

– Mielestämme palvelu on tasokas, kattava, riittävän yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Juuri tälläistä käyttäisimme itse, jos tarvitsisi etsiä bändi juhlin.

Toimitteko ammattimaisesti musiikkialalla?

 – Kyllä toimimme. Tilaajan toiveet ja pyynnöt huomioidaan huolellisesti. Vaikka tämä ei vielä meillä päivätyö olekaan, niin silti hommaan on niin suuri palo että pyritään kaikin tavoin siihen että me bändinä palveltaisiin mahdollisimman hyvin tilaajaa.

Onko Suomessa mahdollista tai helppoa elää musiikilla?

– On kumpaakin. Kun niin sanotut “oikeat ovet” ovat auenneet niin musiikilla voi itsestä elättää. Mutta siihen pisteeseen päästäkseen on vuodatettava hikeä ja kyyneliä koska tie huipulle tai lähelle sitä, ei tule olemaan mikään helppo ponnistus. Sama pätee missä tahansa muussa harrastuksessa/ammatissa. Suuntana on se että joskus vielä eläisi pelkällä musiikilla.

Tutustu bändin omaan sivuun >

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *